Meer info over

Loyalty

Verras je klanten met écht iets leuks

Creatieve loyalty concepten koppelen aan bekende merken, licenties of producten. Wij bieden verschillende concepten om lokale binding tot stand te brengen in combinatie met spaarcampagnes. Onze unieke campagnes zorgen voor extra traffic, verhoging van de klantenbinding en salesuplift.

VOLLEDIG CUSTOM

MONOPOLY DEAL

Vergroot je klantbinding door een spaaractie met het best verkochte en meest gespeelde kaartspel ter wereld: Monopoly DEAL. Exclusief bij Bright Loyalty, de officiële licentiehouder van Hasbro. Met de 100% herkenbaarheid van het merk Monopoly is deze campagne echte lokale hit!  Pas de bekende Kalverstraat, Barteljorisstraat of de Lange Poten aan naar Bekende straten  naar eigen invulling. Deze campagne creëert een hoge nieuwswaarde en scoort daarmee zowel in de media als op sociaal media zeer goed.

  • Unieke campagne gedurende een periode van 6 tot 8 weken
  • Volledig op maat gemaakt spel met de input van de gemeente, plaats of marktgebied
  • Mogelijk vanaf 500 stuks

EEN OP MAAT GEMAAKTE

CARTOON PUZZEL

Een andere topper die altijd goed aanslaat is onze herkenbare op maat gemaakte geïllustreerde cartoonpuzzel over je dorp, plaats of regio. Onze illustratoren verwerken van de verschillende lokale herkenbare plekken,  gebouwen en grapjes een uniek product. Deze actie creëert een hoge nieuwswaarde en scoort daarmee zowel in de media als op sociaal media zeer goed.

  • Unieke campagne gedurende een periode van 6 tot 8 weken
  • Vanaf 500 stuks

EK & WK

VOETBAL CAMPAGNES

Dé perfecte nationale en lokale actie voorafgaand aan een WK of EK voetbal. Laat je klanten sparen voor een Oranje shirt met eigen naam en rugnummer. Een actie waarbij niemand in het gezicht wordt overgeslagen.

  • Geschikt voor het hele gezin
  • Volledige fulfilment

Onze klanten